پرایمر اسیدی با پرایمر غیر اسیدی کاشت ناخن
پرایمر
پرایمر در واقع محلولی است که قبل از مواد گذاری بکار می رود . صدف های ناخن مثل پوست و موهایمان چربی دارند برای کسانی که پوست و موی چربی دارند باید پرایمر اسیدی زد. این محلول باعث می شود که مواد خوب به صدف ناخن بچسبد.
پرایمر ها به دو دسته تقسیم می شوند:
اسیدی: این دسته از پرایمر ها برای افردادی که پوست چربی دارند استفاده می شود. در ابتدا زمانی که بستر سازی زیر کاشت را انجام دادین از مشتریتان سوال کنید که پوست چربی دارد یا خشک. اگر پوست چربی داشت باید پرایر اسیدی استفاده کنید. پرایمر اسیدی از قدرت بالاتری برخوردار است اما در بعضی از ناخن های حساس باعث سوزش می شود. این دسته از پرایمر های بوع تند و نامطبوعی دارند و بسیار رقیق می باشند.
غیر اسیدی:این دسته از پرایمر ها برای افرادی که پوست خشکی دارند استفاده می شود. این نوع پرایمر از نوع اسیدی از قدرت پایین تری برخوردار است و نسبت به پرایمر های اسیدی بوی نامطبوعی ندارند.
چند نکته درباره پرایمرها :
1 – روی خیسی پرایمر ها نباید مواد گذاری کنید در واقع 30 ثانیه صبر کنید سپس مواد گذاری کنید.
2 – پرایمر ها 20 دقیقه اکتیو هستند اگر در مواد گذاری کند هستین 5 انگشت اول پرایمر بزنید و مواد گذاری کنید سپس 5 انگشت بعد.
3 – پرایمر ها تنها یک بار باید روی هر انگشت زده شود بیش از یک باز زدن خطرناک است.
سایر مقالات مفید فانیا:
آشنایی با ابزار و وسایل کاشت ناخن
دلایل ایجاد هواگرفتگی کاشت ناخن دلایل اصلی ایجاد قارچ ناخن و درمان آن
اموزش مواد گذاری اصولی کاشت ناخن
این قسمت از آموزش هم به پایان رسید امیدوارم بهره کافی برده باشید.
سوالات خود را بپرسید حداکثر تا 24 ساعت به آن ها پاسخ داده خواهد شد.
خوشحال می شوم نظراتتون در باره این مقاله بدانم. ممنون – فانیا
[blog_carousel id=”” class=”” list_layout=”1/3″ use_excerpts=”true” excerpt_length=”100″ max_item=”10″ nav=”true” dots=”true” autoplay=”true” timeout=”3000″ categories=”” ids=”” list_orderby=”date” list_order=”DESC” show_date=”false” show_author=”true” show_categories=”true” show_comment_numbers=”true” featured_image_max_width=”0″ featured_image_max_height=”0″ featured_image_crop=”false”]
دیدگاهتان را بنویسید