آموزش ژل پولیش ناخن
ژل پولیش(ژلیش)
آموزش ژل پولیش(ژلیش)
ژل پولیش(ژلیش)
سلام عرض میکنم خدمت تمام دوستان عزیزم من حیدرنیا هستم مدرس آموزش کاشت ناخن با یکی دیگر از آموزش های کاشت ناخن در خدمت شما عزیزان هستم.
ژل لاک نوعی لاک با دوام بسیار بالا و درخشنگی زیاد می باشد حال به کاور کردن ناخن توسط لاک ژل را ژل پولیش یا ژل کاور یا ژلیش گویند. که البته اصطلاح ژلیش صحیح نیست اما رایج شده است. در اين روش نياز به سوهان كشي کمی داریم نسبت به کاشت ناخن.
مراحل زدن ژلیش روی ناخن طبیعی با ناخن کاشت شده متفاوت است. در واقع تفاوت این دو در این است که ژلیش روی ناخن طبیعی نیاز به بیس ژل دارد اما ناخن کاشت شده نیازی به بیس ژل ندارد.
آموزش ژل پولیش(ژلیش):
1 – آموزش ژل پولیش(ژلیش) روی ناخن طبیعی(ناخن کاشت نشده)
2 – آموزش ژل پولیش(ژلیش) روی کاشت
دوستان گلم ابتدا آموزش ژل پولیش(ژلیش) روی ناخن طبیعی را آموزش میدهم در انتها توضیحی در ارتباط با آموزش ژل پولیش(ژلیش) روی ناخن کاشت شده هم می دهم.
وسایل مورد نیاز جهت ژل پولیش(ژلیش) رو ناخن کاشت نشده
۱ – بیس کات و تاپ کات
۲ – لاک ژلی رنگی (که تنوع رنگی بالایی دارد)
۳ – کلینر(جهت از بین بردن چسبنگی بعد از قرار گرفتن ژل زیر دستگاه UV)
۴ – پرایمر بدون اسید (اختیاری)
۵ – روغن تقویت کننده کوتیکول ناخن
۶ – دستگاه LEDیا دستگاه UV تفاوت این دو دستگاه درمدت زمان خشک شدن ژل می باشد، برای خشک شدن ژل زیردستگاه UV دو دقیقه اما در LED 60 ثانیه زمان نیاز است.
مراحل انجام ژل پولیش(ژلیش)
۱ – ناخنها را مانيكور مي كنيم تا گوشت های اضافی دور ناخن از بین بروند تا در انتها، کار تمیز تر و زیباتری داشته باشیم.(آموزش مانیکور ناخن این مقاله را بخوانید)
۲ – بعد از انجام مانیکور می بایست صدف ناخن را بوسيله بافر خش بندازیم (بهتر است با یک سوهان نرم مانند سوهان 150 درصد یا سوهانی که نرم شده است استفاده کنید) دلیل انجام این کار این است که صیقلی بودن صدف ناخن را از بین ببرید تا ژل به خوبی روی صدف ناخن قرار گیرد.
۳ – ناخن ها را پرايمر بدون اسيد ميزنيم.(اختیاری است این مرحله) من این مرحله رو انجام میدم!!!!
۴ – بيس ژل را بصورت يك لايه بسيار نازك بر روی صدف ناخن می زنیم بصورتي كه به اندازه يك میل با پوست اطراف ناخن فاصله داشته باشد سپس 60 ثانيه در دستگاه led يا ٢ دقيقه در دستگاه uv قرار مي دهيم.
۵ – لاك ژل رنگي را بصورت لايه نازك و با حفظ فاصله ذكر شده مي زنيم و بمدت 6٠ ثانيه در led يا ٢ دقيقه در uv قرار مي دهيم. ( اين مرحله را دو بار تكرار می کنیم)
۶ – تاپ ژل را بصورت لايه نازك و با فاصله ذكر شده ميزنيم و بمدت 6٠ ثانيه در led يا ٢ دقيقه در uv قرار مي دهيم. برای آشنایی با تفاوت تاپ ژل با بیس ژل اینجا کلیک کنید.
بهتر است تاپ كات را دو بار تكرار كنيد مخصوصا روي ناخن طبيعي براي دوام بیشتر
۷ – برخی از انواع ژلها بعد از قرار گرفتن در دستگاه یو وی، لایه ای چسبنده از خود به جای می گذارند. برای از بین بردن این لایه چسبنده (نوچی) از پد كلينزر روي ناخن استفاده می کنیم.
۸ – دور ناخن را با روغن تقویت کننده کوتیکول چرب كرده و ماساژ مي دهيم.
نکته : لازم به ذکر است که لاک ژل ترمیم ندارد و باید ریموو شده و در صورت تمایل مجدد استفاده شود. برای آشنایی با انجام ریموو ژلیش کلیک کنید
خب دوستان عزیزم تمام مراحلی که در بالا گفتم برای ژل پولیش(ژلیش) روی ناخن طبیعی بود. برای ژل پولیش(ژلیش) روی ناخن کاشت شده تمام مراحل بالا انجام دهید بجز بیس کات. در واقع خود کاشت نوعی از بیس کات است.
امیدوارم این قسمت از آموزش مفید واقع شده باشد. موفق باشید.
خوشحال می شم نظرتون درباره این قسمت از آموزش بدونم.
سوالات خود را بپرسید حداکثر تا 24 ساعت آینده به آن ها جواب داده خواهد شد.
سلام
وقت بخیر ببخشید کاور ناخن برای ناخن ضرر داره؟یعنی آسیب میرسونه به ناخن؟
سلام عزیزم. کاشت ناخن و کاور هر دو اسیب میزنن هم بخاطر سوهان کشی هم به خاطر این که هوا به صدف ناخنتون نمی خوره. ولی ناخن رشد میکنه و بعد از مدتی که ریموو کردین طی 2 ماه به حالت اولیه ناخنتون برمی گرده
سلام عزیزم،من تمام مراحل رو انجام میدم،ولی بعد ۳/۴ روز از کنار یالبه ناخن ور میاد مثل نوار کنده میشه راحت چرا؟
سلام عزیزم. مراحل رو بدرستی انجام نمیدین. طبق همین اموزش جلو برید تا نتیجه بگیرید