آموزش زیرسازی کاشت ناخن

دخترای گل می تونید ثبت نام کنید و جزء خانواده ی آکادمی زیبا بشید و سوالاتتون رو بپرسید و حداکثر ۲۴ ساعت پاسخ خودتون رو بگیرید.
زیر سازی:
بعد از انجام مانیکور باید صدف ناخن با یک سوهان نرم سوهان زده شود تا سطح صیقلی و چربی ناخن از بین برود، برای انجام زیرسازی می توانید از سر سوهان سمباده ای (موکتی) که درون یک پایه فلزی قرار میگیرد و روی هند چیس سوهان برقی سوار میشود استفاده کنید مطابق تصویر روبرو
دقت کنید سوهانی که برای زیرسازی انتخاب میکنید نباید درجه زبری داشته باشد. درجات سوهان کاغذی ها از ۸۰ (زبرترین) شروع میشود تا الی آخر، هر چقدر عدد درجه بالاتر رود نرم تر می باشد.
به طور واضح درجات سرسوهان مطابق زیر می باشد که از درجه ۸۰(زبرترین) شروع می شود و تا درجه ۲۴۰(نرم ترین) ادامه دارد.
۲۴۰، ۲۲۰، ۲۰۰، ۱۸۰، ۱۵۰، ۱۲۰، 100و ۸۰
همانطور که در تصویر زیر می بینید دندانه های درجه 80 از 120 درشت تر می باشد. در نتیجه 80 از 120 زبر تراست
برای زیرسازی باید از نرم ترین درجه استفاده کرد یعنی ۲۴۰ در شرایطی که ۲۴۰ موجود نبود از سرسوهان ۲۲۰یا ۲۰۰ هم میتوانید استفاده کنید.
به هیچ عنوان از درجات زبرمانند درجه 100، ۱۲۰، ۱۵۰ و ۱۸۰ نباید استفاده کنید زیرا به دلیل زبری بالایی که دارند به صدف ناخن آسیب وارد میکند.
بنابراین زیرسازی اگر با درجات زبر انجام شود به صدف ناخن آسیب وارد می شود و ممکن است کراتین ناخن را از بین ببرد که خود عامل هوا گرفتگی کاشت ناخن میشود.
دیدگاهتان را بنویسید